Over ons

Arbothema’s adviseert en ondersteunt bedrijven bij de uitvoering van hun arbeidsomstandighedenbeleid en gezondheidsmanagement.

Kiem The is Bewegingswetenschapper en Hogere Veiligheidskundige.

Zij heeft 20 jaar ervaring in het uitvoeren van onderzoek en adviseren over gezonde en veilige arbeidsomstandigheden. Zij heeft meerdere jaren werkervaring als onderzoeker en adviseur bij TNO opgedaan waar zij verschillende projecten heeft begeleid met als doel arbeidsomstandigheden te verbeteren en gezondheid van werknemers te bevorderen. Daarna heeft zij als interim adviseur gewerkt voor onder andere Kenniscentrum Sport (voorheen NISB), werkt zij samen met Centrum Werk Gezondheid en heeft zij voor bedrijven in verschillende sectoren Risico Inventarisaties uitgevoerd.

Arbothema’s helpt bedrijven bij het uitvoeren van hun Risico inventarisatie en evaluatie (RI&E), adviseert over een passend gezondheidsbeleid en draagt bij aan de ontwikkeling van een Arbo management systeem.

Voor werknemers is Arbothema’s in te zetten voor trainingen op maat over gezonde leefstijl, passende werkplekinrichting en voorkomen van fysieke belasting en werkstress.

Naast haar werkzaamheden voor Arbothema’s is Kiem sinds 2008 verbonden aan de opleiding Sportkunde van Hogeschool Inholland. Daar geeft zij les over de onderwerpen: Arbeid en gezondheid, fysieke en psychosociale arbeidsbelasting en duurzame inzetbaarheid. Daarnaast is zij de coördinator van het uitstroomprofiel Gezondheidsmanagement.