Over ons / Contact

Kiem The is Bewegingswetenschapper en Hogere Veiligheidskundige.

Ervaring

Zij heeft ruim 20 jaar ervaring in het uitvoeren van onderzoek en adviseren over gezonde en veilige arbeidsomstandigheden. Zij heeft meerdere jaren werkervaring als onderzoeker en adviseur bij TNO opgedaan waar zij verschillende projecten heeft begeleid met als doel arbeidsomstandigheden te verbeteren en gezondheid van werknemers te bevorderen. Daarna heeft zij als interim adviseur gewerkt voor onder andere Kenniscentrum Sport, werkt zij samen met Centrum Werk Gezondheid en heeft zij voor bedrijven in verschillende sectoren Risico Inventarisaties uitgevoerd.

Arbothema's helpt

Wij helpen bedrijven bij het uitvoeren van hun Risico inventarisatie en evaluatie (RI&E).
We adviseren over een passend gezondheidsbeleid en we dragen bij aan de ontwikkeling van een Arbo management systeem.

 

Voor werknemers is Arbothema’s in te zetten voor trainingen op maat over gezonde leefstijl, passende werkplekinrichting en het voorkomen van fysieke belasting en werkstress.

 

Naast haar werkzaamheden voor Arbothema’s is Kiem sinds 2008 verbonden aan de opleiding Sportkunde van Hogeschool Inholland. Daar geeft zij les over de onderwerpen: Arbeid en gezondheid, fysieke en psychosociale arbeidsbelasting en preventie van arbeidsgebonden aandoeningen.
Daarnaast is zij de coördinator van het uitstroomprofiel Gezondheidsmanagement.